Επιστροφή – αντικατάσταση - ακύρωση προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντων, αυτό μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας. 

Για να κινηθεί η διαδικασία επιστροφής θα πρέπει να έχει προηγηθεί από εσάς τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

-Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, σφραγισμένα όπως παρελήφθησαν,  συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ.

-Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη, λερωμένη ή αλλοιωμένη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής της!

-Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί

Οι επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα). Για την αποφυγή χρέωσης κάποιου μεγάλου ποσού, μπορείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή με χρέωση παραλήπτη, με την courier που θα σας υποδείξουμε.

Εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος, επιβαρύνεστε μόνο με χρέωση της αποστολής του νέου προϊόντος. Η επιστροφή λόγω αντικατάστασης είναι δωρεάν. Για κάθε επόμενη αντικατάσταση προϊόντων της αρχικής παραγγελίας, χρεώνεστε τόσο την επιστροφή όσο και τη νέα αποστολή. Η πληρωμή της χρέωσης μπορεί να γίνει στους λογαριασμούς της εταιρείας (δείτε εδώ) ή στην courier με επιπλέον χρέωση αντικαταβολής.

Οι βασικές χρεώσεις αφορούν μικρά δέματα, που περιλαμβάνουν παπούτσια, ρούχα ή προϊόντα μικρού όγκου. Για μεγαλύτερα δέματα (καρότσια, έπιπλα, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ.) υπάρχει προσαρμογή του κόστους επιστροφής, ανάλογη με τη χρέωση της συνεργαζόμενης με εμάς, εταιρίας

Σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε courier ή μεταφορική της επιλογής σας με δική σας επιβάρυνση.

Ακυρώσεις

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπέζης ή μέσω της κάρτας που έγινε η πληρωμή. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων